Táborfejlesztési szolgálat

6-10 fő

 A szolgálat 20 éves kor felett tölthető be.

A táborkezdő megbeszélés a műhelynél lesz megtartva (aki a tábor előtt tud érkezni, azt külön megköszönjük). Kérlek, feltétlen vegyél részt rajta!

 1. 2017-ben a terület feletti gondnokságot a Szeretetotthon vette át.
 2. A táborfejlesztési, karbantartási munkálatokat a gondnokságot végző Szeretetotthon által kijelölt vezető irányítja, koordinálja, látja el feladattal.
 3. A kadarkúti táborpark fejlesztése, karbantartása fontos feladat. A gyermektábor a táborok ideje alatt táborfejlesztői szolgálattal tudja segíteni a hatalmas terület fejlesztését, karbantartását.
 4. A táborfejlesztésben szülőkre, felnőttekre számítunk.
 5. Azokat várjuk, akik valóban lelkes, felelősségteljes szívvel kívánnak e fizikai munkában részt venni. (Akik nem értenek a fizikai munkához, azok inkább nyaraló felnőttként érkezzenek. Ezt fontos tisztáznunk!)
 6. A táborfejlesztési munkacsoportban szolgálni nem nyaralást, pihenést jelent. Azonban nem is végtelenségig való leterhelést. Hanem áldást, ha szorgalmas, hatékony lelkesedéssel építjük Isten országát a táborpark fejlesztésével is.
 7. Mivel szombaton és vasárnap is a többi tábori szolgáló is dolgozik (pl. dekor, őrség, konyha, eü., stb.), így a táborfejlesztőket is arra kérjük, hogy végezzék a megbeszélt feladatokat.
 8. Minden reggel 8-kor a vezetővel találkozva egyeztetik az aznapi feladatokat, elsőként reggelizve indul a nap.
 9. A munka az előre egyeztetett időben kezdődik, egészen 12:00-ig tart, majd az ebédszünetet követően folytatódik kb. 17:00-ig.
 10. A táborparki munkák mellett további feladatok még: pl. tábortűz építés, szemétkezelés reggel, dél körül és este, stb.
 11. Az esti programokon a többi szolgálati ággal együtt a táborfejlesztőket is szeretettel várjuk!
 12. Amennyiben az időjárás (eső, hőség) vagy egyéb ok miatt szükséges a munkaidő átrendezése, akkor ez a munkaidő-átcsoportosítás a vezetővel megbeszélve megoldható.
 13. Munkavégzés után minden szerszámot, eszközt vissza kell vinni a helyére! Ne keletkezzen leltárhiány!
 14. A turnus végén nagyon számítunk a táborzáró pakolós segítségetekre!